Eminem julkaisee tänä vuonna uuden albumin – kyseessä ensimmäinen soololevy kolmeen vuoteen

09.02.2013

Alkukesäksi kaavailtu albumi olisi hiphopin megatähdelle ensimmäinen soololevy sitten vuoden 2010 Recovery-albumin.

Kuva: Universal

Eminemin ja managerinsa Paul Rosenbergin perustaman Shady Records -levy-yhtiön toimitusjohtajana toimiva Rosenberg on paljastanut Billboard-lehdelle, että Eminemin kahdeksas sooloalbumi on valmistumassa hyvää mallia ja, että albumi olisi tarkoitus julkaista Yhdysvalloissa Memorial Day (Muistopäivä) -pyhäpäivän jälkeen. Muistopäivää vietetään Yhdysvalloissa toukokuun viimeisenä maanantaina, joten albumin julkaisu voisi ajoittua kesäkuun tienoille.

Tulevalla albumilla ei ole vielä nimeä eikä levystä ole kerrottu sen tarkempia yksityiskohtia, mutta kyseessä olisi ensimmäinen Eminem-julkaisu sitten räppärin Bad Meets Evil -projektin Hell: The Sequel -levyn vuodelta 2011 ja ensimmäinen Eminemin oma soolojulkaisu sitten vuoden 2010 Recovery-albumin.

Tänä vuonna 41 vuotta täyttävän Eminemin debyyttialbumista Infinite tulee kuluneeksi jo 17 vuotta. Läpimurtolevy The Slim Shady LP julkaistiin vuonna 1999.

Shady Records suunnittelee julkaisevansa vuoden ensimmäisen puoliskon aikana myös 50 Centin jo useamman kerran lykätyn Street King Immortal -albumin sekä Yelawolfin kakkosalbumin.

Lisää luettavaa