”Emme enää kiinnosta yleisöä”, veisteli suomalaisfestivaali – liput myytiin loppuun kolmessa minuutissa

Naamat, täältä tullaan!

12.05.2022

Rockfestari Naamat on aina tehnyt asiat omalla tyylillään – ja etenkin huumorillaan. Naamoja vietetään tänä vuonna 22.-24. päivä heinäkuuta tuttuun tyyliin Tuomiston tilalla Muuramessa.

Naamojen lipunmyynti käynnistyi tänään, ja liput menivät tietenkin loppuun liki heti, kuten jo vuosien ajan on tapahtunut.

Tällä kertaa lipunmyynti oli kuitenkin pettymys Naamojen johtokunnalle, festareilta todetaan:

”Paljolti uutisoitu festarilippujen myynnin heikkeneminen ylitarjonnan vuoksi heijastui myös Rockfestari Naamojen lipunmyyntiin. Viime vuonna ennätyksiä rikkonut ja 15 sekunnissa maaliin saatu lipunmyynti vei tänä vuonna aikaa huomattavasti enemmän: Lipunmyynnin alettua ei oota-alettiin myymään tarkalleen 2 minuutin ja 56 sekunnin jälkeen”, tiedote kertoo.

Festivaalipäällikkö Foto Järvinen kommentoi venähtänyttä loppuunmyyntiä järkyttyneenä:

”Loppuunmyynnin venähtäminen jopa kolmeen minuuttiin oli odotettu katastrofi. Festareita on jo liikaa ja tapahtumamme ei enää kiinnosta yleisöä. Kaikki on pilalla. Ja hukassa. Ja silti pitää vielä festi järjestää.”

Loppuun festivaali siis myytiin silti sujauksessa, mutta alkaako tästä Naamojen alamäki? Tuskin, sillä tänäkin vuonna festareiden heti lipunmyynnin päätyttyä paljastettu ohjelmisto on silkkaa priimaa.

Naamojen perjantaina juhlakansaa Riihen lavalla viihdyttää Maa Ilmasta, Linda Fredriksson & Juniper, Frankosun & Family sekä Jesse Markin. Lauantain humpat aloitetaan perinteiden mukaisesti Club Old Fartsien tahdissa. Lauantai jatkuu Thelma’s Dreamin, Tove Johnsonin, Teini-Pään, Sofan ja Litku Klemetin kanssa.

Sunnuntaina on tiedossa jo perinteistä post festival depression -ohjelmaa.

Naamojen Facebook-sivuille pääset tästä.

Lisää luettavaa