”Emme oikeasti ajatelleet, että hänellä olisi ollut aikaa tähän” – National-nokkamies lähti empimättä mukaan vierailukyselyyn

Kuuntele Chvrchesin uusi single.

01.03.2018

Chvrches nostettiin ensimmäisellä albumillaan kirkkaimpien indie-nouskkaiden luokkaan. Sitä seuranneella Every Open Eye -levyllään (2015) skottiyhtye lunasti kengilleen vakaat sijat. Nyt odotamme, saavuttaako Chvrches suosion seuraavan tason toukokuussa ilmestyvän Love Is Deadin ansiosta.

Aineksia siihen ainakin on, sillä puitteet ovat kunnossa. Vetoapua tulee nimittäin indierockin suuruuden The Nationalin suunnalta. Juuri julkaistulla singlellä My Enemy nimittäin vierailee National-laulaja Matt Berninger.

”Olemme olleet National-faneja jo kauan. Tutustuimme Mattiin hänen vetämän hyväntekeväisyyskampanjan tiimoilta”, Lauren Mayberry sanoo.

”Jatkoimme yhteydenpitoa, ja kun oli aika äänittää My Enemy, Iain [Cook] ja Martin [Doherty] ehdottivat, että kysyn haluaisiko Matt laulaa kappaleella. Emme oikeasti ajatelleet, että hänellä olisi ollut aikaa tähän. Hän vastasi sähköpostiini välittömästi ja nauhoitti laulunsa seuraavana päivänä kotonaan.”

Kuka väitti, ettei kysyminen kannata! Kuuntele My Enemy yltä.

Lisää luettavaa