”En pyydä anteeks junteilta” – punkrock-yhtye Huora ottaa väkevästi kantaa uudella singlellään

Timo Lahest on syksyllä ilmestyvän tuplasinglen b-puoli.

30.04.2023

Punkrockin parissa operoiva laulu- ja soitinyhtye Huora julkaisi perjantaina uuden singlen. Timo Lahest -niminen kappale on tiukka vastalause kommenttikenttien öyhöttäjille.

”Timo Lahest on tuskan parahdus siitä, että joutuu vasten tahtoaan elämään rasistien ympäröimässä maassa ja maailmassa, siitä kuinka poliittisella tasolla sekä kommenttikentissä rasistiset lauseet saavat näkyä, mutta niiden vastustamista tai kyseenalaistamista on seurannut kuohahduksia”, yhtye kommentoi.

”Juntti tarkoittaa tässä yhteydessä ihmistä, joka on ilkeä jollekin henkilölle tai ryhmälle vain sen takia, että hän kuuluu tähän ryhmään. Moukkamainen ja sivistymätön käytös ei pitäisi olla enää kenenkään mielestä hyväksyttävää!”

Alkuvuodesta Sakara Recordsin kanssa yhteistyön aloittanut Huora valmistelee tällä hetkellä neljättä albumiaan, jonka julkaisusta saadaan lisätietoja myöhemmin. Timo Lahest on 25. elokuuta julkaistavan seiskatuumaisen vinyylin b-puoli. A-puolen kappale Sanni ilmestyy niin ikään 25. elokuuta.

Kuuntele uusi sinkku alta ja katso bändin tulevat keikkapäivät jutun lopusta.

Huora-keikat:
9.6. Turku, Gatorade Center w/ Offspring
23.6. Tampere, Valtteri Festival
8.7. Karkkila, Sunset Beach Party
9.7. Turku, Ruisrock
15.7. Helsinki, Downtown Calling
28.7. Kuopio, Kuopiorock
4.8. Kalajoki, Bimmerparty
25.8. Jyväskylä, Lutakon Lippa

Lisää luettavaa