”En tiedä olenko kertonut tätä, mutta tämä oli juuri kun hapot alkoivat vaikuttamaan” – kuiville päässyt räppäri muisteli huumeista esiintymistään indiebändin keikalla

Kid Cudi muisteli menneitä.

13.07.2019

Debyyttialbumillaan Oracular Spectacular koko maailmaa säväyttänyt indiebändi MGMT esiintyi Coachellassa parisen vuotta sitten. Omassa tuotannossakaan erilaisia indiesampleja hyödyntänyt Kid Cudi vieraili tuolloin lavalla Electric Feel -kappaleen aikana.

Varsinaista vokaalisuoritusta räppäri ei tainnut missään vaiheessa antaa, vaan luotti pelkkään kehonkieleen.

Nyt Cudi on paljastanut, että mistä inspiraatio tanssiin tuli. Räppärillä on varmasti rytmi veressä jo omasta takaa, mutta pientä lisäpontta antoi happo jota Cudi oli käyttänyt ennen keikkaa. Juuri kyseisellä hetkellä nämä hapot iskivät ja Cudi pisti tanssiksi.

Sittemmin Cudi on irroittautunut erilaisista huumeista. Viime vuonna räppäri kertoi olleensa kuivilla kokaiinista jo kaksi vuotta. Räppäri on kertonut kärsineensä mielenterveydellisistä ongelmista ja on pyrkinyt kohti raitistumista. Vastaavia teemoja räppäri on käsitellyt musiikissaan läpi uran. Enää yli 30-vuotiaana hän ei halua herätä aamuisin pahaan oloon.

Katso haastattelu keikkapätkän alta.


Lisää luettavaa