Enää viikko Neil Youngin keikkaan – Tällaista settiä sopii odottaa Hartwall Arenalla

Neil Young ja Promise of the Real konsertoivat Helsingissä 3. heinäkuuta.

Rock-legenda Neil Young esiintyy Promise of the Real -yhtyeen tukemana Hartwall Areenalla 3. heinäkuuta, eli jo viikon kuluttua. Youngin tuotanto on kuitenkin tavattoman laaja, eikä aina voi tietää, mitä keikoilta sopii odottaa. Jos siis haluat tutustua keikalla todennäköisesti kuultaviin kappaleisiin jo ennalta tai harkitset vielä koko keikkalippujen ostoa, voit lukea alta, millaisia settejä tuoreimmilla keikoilla on kuultu.

Young näyttäisi aloittaneen kaikki viimeisimmät keikkansa akustisella soolo-osuudella, jonka avaavat klassikot After the Gold Rush ja Heart of Gold. Näiden jälkeen tulee listoissa pientä vaihtelua, mutta esimerkiksi tämä Harvest-albumin (1972) klassikko on kuulunut settiin useilla keikoilla.

Muutaman kappaleen jälkeen Promise of the Real on liittynyt Youngin seuraan lauteilla. Edellisten keikkojen perusteella odotettavissa on ainakin sellaiset kappaleet kuin Out on the WeekendHarvest Moon ja Winterlong. Konserteissa on kuultu myös lukuisia Youngin Crazy Horse -yhtyeen kanssa tunnetuksi tekemiä kappaleita, kuten Down by the River ja Powderfinger.

Uutta, Promise of the Realin kanssa toteutettua materiaalia keikoilla ovat edustaneet muun muassa kappaleet Wolf Moon ja The Monsanto Years, joista ensin mainitun voit nauttia alta virallisen musiikkivideon muodossa.

Keikkojen encoret ovat vaihdelleet kiertueella enemmän kuin muu settilista: Madridissa kuultiin Love and Only Love, Barcelonassa Cortez the Killer ja Marseillessa puolestaan kaksikin kappaletta: The Loner, sekä Fuckin’ Up. Encoreiden osalta voi Helsingin-keikalta odottaa siis miltein mitä tahansa.

Tässä kokonaisuudessaan settilista Belgian Antwerpenin keikalta, joka kokoonpano soitti toissapäivänä, 24. kesäkuuta. Keikkalistoja voi tarkastella osoitteessa Setlist.fm. (Sivuston keikkalistat ovat peräisin keikoilla käyneiltä faneilta, joten inhimilliset virheet ovat mahdollisia.)

Neil Young + Promise of the Real
24.6.2016

Neil Young soolona:

1. After the Gold Rush
2. Heart of Gold
3. The Needle and the Damage Done
4. Comes a Time
5. Helpless
6. Mother Earth (Natural Anthem)

Promise of the Realin kanssa:

7. Out on the Weekend
8. From Hank to Hendrix
9. Human Highway
10. Only Love Can Break Your Heart
11. Unknown Legend
12. Harvest Moon
13. Alabama
14. Bad Fog of Loneliness
15. Winterlong
16. Walk On
17. Down by the River
18. Mansion on the Hill
19. Powderfinger
20. Western Hero
21. Vampire Blues
22. Country Home
23. Seed Justice
24. Monsanto Years
25. Wolf Moon
26. Rockin’ in the Free World

Encore:

27. Tonight’s the Night

Lisää luettavaa