Energisyyttä ja maadoittavaa kaihoa – kuuntele uusi Thirty Seconds to Mars -albumi

Levyllinen uutta musaa Jared ja Shannon Letolta.

16.09.2023

Vuonna 1998 perustettu vaihtoehtorockin kestosuosikki Thirty Seconds To Mars julkaisi perjantaina kuudennen studioalbuminsa. It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day aloittaa yhtyeen uuden aikakauden, joka tutkii ihmiskokemusta sekä sen synkempien puolien että toivon kautta. Levyltä on julkaistu singleinä viisi kappaletta, joista albumin avausraita Stuck on kerännyt maailmanlaajuisesti lähes 40 miljoonaa striimiä.

Siinä missä Leton veljesten, Jaredin ja Shannonin luotsaaman yhtyeen edellinen, vuonna 2018 ilmestynyt America-konseptialbumi käsitteli muun muassa politiikkaa, seksiä ja kuuluisuutta, uusi albumi on aiheiltaan pehmeämpi ja ihmisyyttä korostava.

”Albumi tarjoaa pysäyttävän muistutuksen siitä, että jopa mahdottomilta tuntuvien esteiden edessä maailmasta löytyy yhä kauneutta. Se on yleistunnelmaltaan energinen, mutta kätkee sisäänsä myös paljon maadoittavaa kaihoa. Yhtyeen uusi painopiste on pysyä yksinkertaisena ja ytimekkäänä, mikä näkyy esimerkiksi kappaleiden alle kolmen ja puolen minuutin pituudessa. Lisäksi he haluavat painottaa keulahahmo Jared Leton tunteisiin vetoavaa, suoraan sydämestä tulevaa laulua”, tiedote kertoo.

Kuuntele albumi alta.

Lisää luettavaa