Enkeleitä ja kaunopuheita – lisäyksiä Rumban soittolistalla

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

05.07.2020

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Koronaviruksen runtelemassa maapallossamme ei eletä helpoimpia aikoja. Onneksi musiikki säilyy kaikesta huolimatta.

Vanhojen suosikkien parissa ajan viettäminen on ymmärrettävää jos mikä, mutta tälläkin viikolla on ilmestynyt rutkasti uusia, hyviä ja tutustumisen arvoisia biisejä. Itse lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto kappaleista.

LxandraWho
Lxandra julkaisi neljännen singlen tulevalta albumiltaan. Who on raita, joka vetää puoleensa. Saksan Universalille kiinnitetty artisti kuulostaa kansainväliseltä ja mikä parasta, single saa odottamaan tulevaa. Laulaja itse kuvaili biisiä näin:

”Who luotiin todella intuitiivisesti. Se on yksi tulevan levyni rehellisimmistä ja suorimmista sanoituksista, jonka vuoksi halusin pitää siinä todella raa’an lauluoton – en halunnut sen kuulostavan liian kiillotetulta. Esittelen itsestäni useimmiten vahvempaa puolta, mutta tällä biisillä haluan juhlistaa haavoittuvaisuuttani, sillä sekin voi olla vahvuutta.”

FigaroEnkeleit
Figaro kysyy onko enkeleitä. Laulaja on julkaissut neljä singleä Etenee-levy-yhtiöllä, jotka näyttävät millaisesta artistista on kyse. Figaro tykkää rakentaa kappaleensa helposti särkyvistä palasista, jotka saavat tuekseen herkät sanoitukset. Enkeleit on sinkkubiiseistä selkeästi mielenkiintoisin ja lupauksia herättävin.

Jenna AlexaKaunopuheita
”Minun biisit on rehellisiä fiiliksiä elämästä ja tunteista – rakkaudesta, vihasta, seksistä, ystävistä, perheestä, kaikesta”, Jenna Alexa kuvaili kappaleitaan Rumban taannoisessa haastattelussa.

Kaunopuheita on jälleen yksi paikkansa ottava balladi lisää, jolla laulaja väläyttää myös laulutaitoaan.

AJ Tracey, MabelWest Ten
Viime vuonna julkaistu Ladbroke Grove oli yksi brittiräpin isoimmista hiteistä. Kappaletta on striimattu pelkästään Spotifyssa 100 miljoonaa kertaa. Nyt vaikuttaa siltä, että AJ Tracey on yrittämässä temppua uudestaan, saaden vetoapua Mabelilta. West Ten rakentuu hyvin samantyyppisistä elementeistä. Garagevivahteet pumppaavat ja Mabel laulaa lakonisesti. Jää nähtäväksi, kuinka pitkälle biisi lentää.

Lisäksi listalla on muun muassa Kubea, Costeeta ja Sufjan Stevensia.

Lisää luettavaa