Ensi keväänä Suomeen saapuu kolme kovaa metallibändiä, joista yksi on yltänyt Suomen albumilistan ykköseksi

Hollantilainen Carach Angren, kreikkalainen Septicflesh ja norjalainen Sibiir ilahduttavat metallimusiikin faneja ensi keväänä Helsingissä ja Tampereella nähtävillä keikoilla.

05.09.2021

Ensi keväänä Helsingissä ja Tampereella saadaan nauttia kunnon tykityksestä, kun peräti kolme raskaamman sarjan yhtyettä saapuvat keikkailemaan Suomeen. 25.3.-26.3.2022 Helsingin On the Rocksissa ja Tampereen Yo-talolla esiintyvät yhdessä kreikkalainen kuolometallibändi Septicflesh sekä sinfoniseen mustaan metalliin keskittyvä hollantilainen Carach Angren.

Kuukautta myöhemmin eli 28.-29.4.2022 samoissa keikkapaikoissa nähdään puolestaan norjalainen Sibiir, jonka musiikissa sekoittuvat hyvässä mittasuhteessa eri genret punkista rockiin ja metallin eri alalajeihin. Sibiir on yrittänyt päästä Suomeen aikaisemminkin, mutta koronarajoitusten takia yhtyeen keikat ovat siirtyneet jo kolme kertaa. Bändin toinen albumi ilmestyi lokakuussa 2019, jota keikkojenkin on tarkoitus juhlistaa.

Carach Angren ja Septicflesh ovat hieman pidemmän linjan tekijöitä, sillä kummankin bändin diskografia pitää sisällään useampia albumeita. Septicflesh perustettiin jo vuonna 1990, ja se onkin ehtinyt julkaista peräti 11 pitkäsoittoa. Carach Angren taas nousi kesällä 2020 yllättäen Suomen albumilistan ykköseksi kuudennella levyllään Franckensteina Strataemontanus.

Kaikkien keikkojen liput ovat myynnissä nyt, ja Sibiirin peruuntuneille keikoille ostetut liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille.

CARACH ANGREN (NED) & SEPTICFLESH (GRC)
pe 25.3.2022 Tampere, Yo-talo (liput)
la 26.3.2022 Helsinki, On the Rocks (liput)

SIBIIR (NOR)
to 28.4.2022 Helsinki, On the Rocks (liput)
pe 29.4.2022 Tampere, Yo-talo (liput)

Lisää luettavaa