”Ensimmäinen sooloalbumini sai niin hyvän vastaanoton, että päätin tehdä toisen perään” – Sami Yaffa julkaisi maistiaisia tulevalta levyltään

Ensimmäinen single toiselta sooloalbumilta.

09.02.2024

Monissa kokoonpanoissa vuosien saatossa vaikuttanut Sami Yaffa julkaisee ensi kuussa uuden sooloalbuminsa.

Toinen pitkäsoitto, Satan’s Helpers War Lazer Eyes and The Money Pig Circus ilmestyy perjantaina 8. maaliskuuta Vallila Music Housen kautta. Levyn tuottajana toimii Yaffa itse yhdessä debyyttilevylläkin puikoissa olleen Erno Laitisen kanssa.

Kymmenen kappaletta sisältävän albumin ensimmäiseksi singleksi on valikoitunut Hanoi Rocksista, sen päättymisestä ja siitä selviämisestä kertova biisi, joka kantaa nimeä Crashing Down. Yaffa on kertonut tulevasta albumistaan seuraavaa:

”Ensimmäinen sooloalbumini The Innermost Journey To Your Outermost Mind sai niin hyvän vastaanoton, että päätin tehdä toisen perään. Äänityksiä on kestänyt parisen vuotta, ja uutta levyä on tehty matkan varrella niin Suomessa, Ruotsissa kuin Espanjassakin. Rundaavasta bändistäni, johon kuuluvat itseni lisäksi muun muassa HIMistä tutut kitaristi Linde Lindström ja kosketinsoittaja Burton sekä edellisellä levylläkin kannuja paiskonut maestro Janne Haavisto muodostui pysyvä bändi, ja tällä kokoonpanolla ryhdyttiin hommiin. Levyn biisit peilaavat viimeisen parin vuoden kaoottista maailman tilannetta, omia henkilökohtaisia kokemuksiani ja menneisyyden true stooreja.”

Pistä Crashing Down -kappale soimaan alta.

Lisää luettavaa