Ensimmäinen Vain Elämää -kappale nyt kuultavissa – Elastiselta nokkelaa kuittailua VilleGallelle

Elastinen keinuu.

03.09.2019

Vain elämää -ohjelman 10. kausi alkoi viime perjantaina, mutta ensimmäistä varsinaista artistijaksoa päästään katsomaan 6. syyskuuta. Kausi on eräänlainen juhlakausi, tähdet kun ovat todellisia Vain elämää -konkareita. Tänä kautena mukana ovat Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku.

Tällä viikolla vietetään Antti Tuiskun päivää, eli kuullaan siis versioita Antti Tuiskun kappaleista. Nyt Ruudussa on julkaistu näyte tulevasta. Miltä kuulostaa kun Elastinen esittää Tuiskun kappaleen Keinutaan?

Kuten odottaa sopii, Elastinen tuo kappaleeseen omaa twistiään. Kappaleen tempoa on laskettu hivenen rauhallisemmaksi, säkeistöissä kuullaan Elastisen omaa tarinaa ja biittiin on saatu räppirumpuja.

Elastisella on koko kappaleen ajan pilke silmäkulmassa, muistaen kettuilla vähän myös VilleGallen suuntaan. VilleGalle vierailee kappaleen alkuperäisessä versiossa ja Elastinen on saanut ujutettua VilleGallen mukaan myös tämän kappaleen tarinaan.

Tsekkaa alta miten VilleGalle tähän kaikkeen liittyy ja miltä Elastisen versio yhdestä Tuiskun striimatuimmista hiteistä kuulostaa.

Lisää luettavaa