Ensin AC/DC, sitten Aerosmith? – Yhtye kiistää huhut Steven Tylerin korvaamisesta

22.05.2016

Tapahtui vuonna 2009: Aerosmithin leirissä kinasteltiin ja kitaristi Brad Whitford kertoi, että yhtye saattaisi korvata solisti Steven Tylerin toisella laulajalla. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Nyt seitsemän vuotta myöhemmin Whitford on jälleen kommentoinut asiaa ja synnyttänyt haastattelukommenteillaan huhuja solistinvaihdosta. Rolling Stonen mukaan Whitfordilta kysyttiin Tylerin mahdollisesta korvaamisesta, sillä solisti puuhailee kesällä soolouransa parissa.

”Tottakai, olemme harkinneet sitä — mutta tapahtuuko se koskaan, sitä en tiedä”, Whitford kommentoi haastattelussa. ”Minusta se olisi mahtavaa.”

Kommenttien alettua kiertää mediassa, kitaristi Joe Perry on rientänyt rauhoittelemaan huhuja.

”Kaikki huhut, että olisimme etsimässä toista laulajaa, ovat täysin valheellisia”, Perry kommentoi tiedotteessa. ”Me kaikki viisi puhuimme juuri puhelimessa siitä, kuinka innoissamme olemme menossa Etelä-Amerikkaan ja Mexico Cityyn.”

Whitfordin kommentit saivat todennäköisesti tuulta siipien alle AC/DC:n tuoreen solistinvaihdoksen ansiosta. Näyttää kuitenkin siltä, että Steven Tyleria ei tulla ainakaan lähiaikoina korvaamaan.

Lisää luettavaa