Erään aikakauden loppu – suosikkiartistit jäävät pitkälle tauolle: ”Tietyille asioille pitää laittaa pilkku tai piste”

Ensin kuitenkin kiertue.

29.04.2024

Ida Paul ja Kalle Lindroth julkaisee uutta musiikkia tällä viikolla. Tänään kaksikko julkisti syksylle sijoittuvan kiertueen, joka jää toistaiseksi duon viimeiseksi. Kahdestaan, vielä kerran -kiertue on jatkoa keväällä suuren suosion saavuttaneelle Kahdestaan & Yhdessä -konseptikiertueelle. Syksyn kiertueella duo esiintyy nimensä mukaisesti kaksin, ilman bändikokoonpanoa.

Kahdestaan-singlestä kaksikko kertoo seuraavaa:

Kahdestaan on meiltä pitkästä aikaa puhdas rakkauslaulu, joka jatkaa esimerkiksi Planeetat-kappaleen tematiikkaa ja tunnelmaa. Biisillä on myös toinen taso; olemme alusta asti tehneet kappaleita kahdestaan ja kiertäneet niin myös keikkalavoja. Vaikka matkan varrella kiertuekokoonpanoon ja biisien tuotantoon on liittynyt lisää ihmisiä, ydin on aina pysynyt samana.”

Pitkän tauon syytä kaksikko avaa näin:

”Ollaan tehty tätä yhdessä jo lähes kymmenen vuotta ja ollaan kiitollisia niistä upeista hetkistä mitä ollaan saatu kokea yhdessä meidän kuuntelijoiden kanssa. Tietyille asioille pitää kuitenkin laittaa pilkku tai piste, jotta voi tulla tilaa muulle. Tauolle jääminen on tietenkin yhdeksän vuoden yhteisen kirjoittamisen ja kiertue-elämän jälkeen valtava ja tunteikas päätös. Ollaan jaettu meidän kuuntelijoiden kanssa naurua ja kyyneleitä, ja meidän keikoilla on todistettu useita kihlautumisiakin – ympärille on muodostunut lämmin yhteisö joka on meille kovin tärkeä. Halutaan vaalia sitä kaikkea valoa ja kauneutta syksyn keikoilla ja uudella musiikilla. Meillä ois muutama tarina vielä kerrottavana, nähdään siis vielä kerran.”

Keikkapaikat näet videon alta.

Kahdestaan, vielä kerran -jäähyväiskiertue
To 12.09. Jyväskylä, Lutakko
Pe 13.09. Kuopio, Saana
La 14.09. Kouvola, Pato Areena
Ke 18.09. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 20.09. Joensuu, Kerubi
La 21.09. Savonlinna, House of Olaf
Ke 25.09. Espoo, Tapiolasali
To 26.09. Vaasa, Ritz
Pe 27.09. Rovaniemi, Kulttuuritalo Korundi
La 28.09. Oulu, 45 Special
To 03.10. Turku, Linnateatteri
Pe 04.10. Hämeenlinna, Suistoklubi
Pe 11.10. Seinäjoki, Seinäjokisali
La 12.10. Helsinki, Korjaamo
Su 13.10. Pori, Porin Teatteri
To 17.10. Tuusula, Krapin Paja
La 19.10. Lappeenranta, Rakuunamäen Juhlatila
Pe 25.10. Tampere, Olympia

Lisää luettavaa