Eroma päätti tehdä juhlaversion kappaleestaan – yllätykseksi mukaan tuli 100 eri laulajaa

Kolmesataa sadan laulajan voimin.

21.06.2020

Eroma julkaisi Kolmesataa-kappaleen vuonna 2018. Nyt hän huomasi saavuttaneensa biisin nimeen sopivan merkkipaalun, kappaletta on striimattu Spotifyssa yli 300 000 kertaa.

Tätä juhlistaakseen laulaja halusi tehdä biisistä juhlaversion, jossa olisi mukana useita eri laulajia. Lopulta osallistujamäärä yllätti laulajan täysin:

“Kun heitin vapun alla haasteen, aattelin että ehkä 20 ihmistä jaksaa nähdä sen vaivan että opettelee kuorostemman. Muutamassa päivässä sähköpostiini kilahti 100 ihmisen puhelimilla äänittämät lauluvideot ja saateviesteissä kiiteltiin mahdollisuudesta tehdä jotain kivaa eristyksen aikana. Olin aivan häkeltynyt siitä, millä antaumuksella ihmiset lähtivät tähän mukaan”, laulaja kertoo tiedotteella.

Kappale itsessään on kertomus lohduttomasta elämästä, mutta punaisena lankana pysyy se, ettei pidä luovuttaa. Eli aina on toivoa. Kappaleen sanoma soveltuu korona-aikakaudelle, jolloin monet ihmiset ovat viettäneet aikaa yksin.

”Mielenterveysasioista ei voi koskaan puhua liikaa ja tänä poikkeuskeväänä se tuntuu entistä tärkeämmältä. Tosi monelle yksinäiselle tämä eristysaika voi olla hengenvaarallista, kun vähäisetkin ihmiskontaktit ovat jääneet pois. Toivon tämän isolla joukolla lauletun version tuovan ihmisille toivoa. Ja tietysti kiitän jokaista, joka osallistui”, Eroma avaa.

Kappaleeseen on saatu hyvää henkeä ja vaikka laulajia on mukana valtava määrä, niin se ei kuulosta heliselvältä. Juhlaversiota on tuotettu yhdessä Noraturin kanssa ja sen miksauksesta ja masteroinnista vastaa kansainvälisiäkin levyjä alituiseen masteroiva Henkka Niemistö.

Katso kappaleen musiikkivideo alta. Se on koostettu laulajien kuvaamista videoista. Konseptin toteutuksesta vastaa Anton Varho.

Lisää luettavaa