Brittiräpin räiskyvin persoona julkaisi uuden singlen – yhteistyötä suomalaisen masteroijan kanssa

Uutta Slowthaita!

10.05.2020

Brittiräpin kiistatta räiskyvin persoona ja Flow’ssa ikimuistoisen keikan heittänyt Slowthai on julkaissut uuden singlen Enemy. Biisi on ensimmäinen soolokappale viime vuotisen Nothing Great About Britain -debyyttialbumin jälkeen, josta lisää täällä.

Brittiräpin estetiikasta, hivenen The Streetsin tuoksuisesta tuotannosta ammentanut räppäri on tällä kertaa saanut aikaiseksi sähäkän kappaleen, jolla kuulee enemmän elementtejä modernista rap-musiikista kuin yleensä. Kenties syy tähän juontaa yhdysvaltalaisen rap-tuottajan Kenny Beatsin kanssa hengailuun, vaikka Enemy onkin Slowthain, Sammon ja Kwes Darkon tuottama. Darko on Slowthain luottonimi.

Kappaleen spekuloidaan viittaavan NME-musiikkilehteen, jonka järjestämässä gaalatilaisuudessa Slowthain raportoitiin käyttäytyneen epämääräisesti, muun muassa hyökäten ulkopuolisen henkilön kimppuun. Kappaleen nimi Enemy käytännössä rimmaisi lyhenteeseen NME (New Musical Express).

Kappale on sen verran väkevä, että musiikkivideolla ei näytetä kuin vihreää valoa.

Biisillä on yhteytensä Suomeen. Sen on masteroinut Henkka Niemistö, joka oli masteroimassa myös Slowthain debyyttiä, sekä on tehnyt aiemmin yhteistyötä toisenkin brittiräppärin, Skeptan kanssa.

Kuuntele uusi biisi alta.

Lisää luettavaa