”Esimerkki järjettömästä ampuma-aseväkivallasta” – Young Dolph ammuttu, räppäri oli asioimassa keksikaupassa

Memphisin päättäjät kehottavat ihmisiä pysymään kodeissaan.

18.11.2021

Young Dolph on kuollut, vahvistaa Memphisin poliisilaitos. 36-vuotias räppäri oli asioimassa paikallisessa keksikaupassa, kun toistaiseksi tuntematon henkilö saapui paikalle ja avasi tulen Dolphia kohti.

Sadoittain räppärin faneja saapui paikalle, kun tieto ampumisesta levisi sosiaalisessa mediassa. Memphisin päättäjät ovat kehottaneet ihmisiä pysyttelemään kodeissaan ja pohtivat ulkonaliikkumieskiellon mahdollisuutta, jottei henkirikos toimisi katalyyttina koston kierteelle.

”Tämä ammuskelu on jälleen yksi esimerkki järjettömästä ampuma-aseväkivallasta, jota olemme joutuneet kokemaan kansallisella ja paikallisella tasolla”, Memphisin poliisipäällikko kommentoi.

Young Dolph oli julkaisuillaan useita kertoja Billboardin listan topkympissä. Hänen viimeiseksi sooloalbumikseen jäi viimevuotinen Rich Slave, joka debytoi Billboardin neljännellä sijalla. Albumin kärkisinglenä julkaistiin kultaa myynyt RNB, jolla on mukana Ruisrockiin saapuva Megan Thee Stallion.

”Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät että kuuntelen tämän sällin musaa joka päivä. Hän oli täysin aito tapaus. Lepää rauhassa, todellinen legenda”, Megan kirjoittaa.

Toinen Young Dolphin kollega ja yhteistyökumppani 2 Chainz jakoi liudan yhteiskuvia ja laittoi saatteeksi paljonpuhuvan: ”Sanaton.”

Gucci Mane postasi niin ikään nivaskan kimppakuvia ja kirjoitti: ”Menetin tänään todella läheisen ystävän.”

Lisää luettavaa