Espanjalaismedioissa leviää tieto Rammsteinin seuraavasta cover-kappaleesta – ja biisivalinta on todella yllättävä

Rammstein ottaa käsittelyynsä espanjalaisen instituution kappaleen.

Viikonloppuna on espanjalaismedioissa levinnyt tieto Rammsteinin tulevasta cover-kappaleesta.

Espanjassa instituution asemassa olevan Heroes Del Silecio -rockyhtyeen kitaristi ja perustajajäsen Juan Valdiviatold nimittäin kertoi haastattelussa, että Rammstein lähetti hänelle kuultavaksi saksalaisen industrial-yhtyeen version Heroes Del Silencion Entre dos tierras -klassikosta.

Valdiviatoldin mukaan Rammstein lähetti kappaleen Heroes Del Silenciolle ennakkokuultavaksi. Valdiviatoldin mukaan Rammsteinin versio on loistava, ja erityisen ylpeä hän on siitä, että Rammstein laulaa versionsa espanjaksi, ihan kuten alkuperäinen kappalekin oli. Myös bändin muut jäsenet hehkuttavat versiota maasta taivaisiin.

Entre dos tierras löytyy Heroes Del Silencion albumilta Senderos de traición, joka ilmestyi vuonna 1990. Levy oli menestys kotimaansa lisäksi myös Saksassa, missä se on myynyt platinaa.

Rammstein ei ole koskaan peitellyt Heroes Del Silencio -faniuttaan. Esimerkiksi tänä vuonna yhtye julkaisi soittolistan, jolta kyseinen Entre dos tierras -kappale löytyi.

Kuuntele alkuperäinen Entre dos tierras alta. Coveria saadaan odotella vielä hetki, mutta eittämättä sekin on kultaa tämän alkuperäiskappaleen tavoin.

YouTube video

Lisää luettavaa