Evelinan uusi albumi sisältää kappaleita laidasta laitaan – kuuntele täältä

Evelinan neljäs pitkäsoitto on ilmestynyt.

25.08.2023

Kotimaan menestyneimpiin pop-artisteihin lukeutuva Evelina on julkaissut neljännen albuminsa nimeltään Pehmee.

Evelinan itse kirjoittaman ja säveltämän 12 kappaleen kokonaisuuden tuotannosta vastaavat Los Rollos sekä Tido. Vuodesta 2020 asti työstetyllä albumilla kuuluu uudenlainen pehmeys, jota laulaja-lauluntekijä on saanut elämäänsä viime vuosien aikana. Pehmeys kuuluu niin kappaleiden tuotannoissa kuin niiden sanoituksissa ja sävellyksissä, vaikka kappaleet saattavatkin sävyltään poiketa paljonkin toisistaan. Evelina on kertonut uudesta levystään tiedotteelle näin:

Tää on aika henkilökohtainen kokonaisuus ja oon siitä äärettömän ylpee. Mun omassa elämässä viime vuosina lisääntynyt pehmeys on helpottanut vähän vaikeammistakin asioista puhumista ja siks pystyn olemaan enemmän avoin. Oon aina tykännyt kirjoittaa rakkaudesta, koska sen alle mahtuu kaikenlaista. Hattaraisten rakkausbiisien vastapainoksi tällä albumilla on aggressiivistakin kulmaa, sillä niin romanttisissa kuin ystävyyssuhteissakin rakkaus voi loppua. Tein myös kappaleen rakkaan vanhempani menettämisestä, joka on viimeinen aihe, mistä ikinä kelasin tekeväni biisiä.

Albumi ylitti reilusti kultarajan jo ennen sen julkaisua, sillä sitä edeltäneet singlet ovat keränneet peräti 18,5 miljoonaa kuuntelukertaa. Levyltä on julkaistu aiemmin kappaleet Kyynelii, Anin fiittaama Me ei kuuluta toisillemme sekä Nelli Matulan vierailema Onnellinen, joka on uudelleenversiointi Olavi Uusivirran klassikkohitistä.

Uusi albumi on kuunneltavissa kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa