Eyehategod-nokkamies tarvitsee elinsiirron – kerää rahaa sairaalalaskuihin

21.11.2016

Eyehategodin nokkamiehen Mike Williamsin on ilmoitettu kärsivän terveysongelmista, jotka ovat pitäneet hänet pois tien päältä. Viimeisimmällä kiertueella Williamsin tontilla on tuurannut Lamb of God -solisti Randy Blythe.

Nyt Williamsin vaimo on aloittanut rahankeräyksen, jotta miehensä sairaalalaskut ja lääkkeet saataisi maksettua. Samalla hän kirjoittaa tarkemmin Williamsin terveydestä netissä liikkuneita huhuja oikoakseen.

”Joulukuussa 2014 Mike joutui sairaalaan Teksasissa. Lääkäri kertoi, että hänen maksansa on pettämässä ja hän ei tulisi elämään vuotta kauempaa”, Michelle Maher-Williams kirjoittaa.

Kotiin New Orleansiin päästyään Williams kävi maksaspesialistin luona. Maksakirroosidiagnoosista huolimatta lääkäri antoi toivoa ja kannustusta jatkaa taistelua. Elintapojen muutosten jälkeen Williamsin maksa oli siinä kunnossa, että hän sai luvan lähteä Eyehategodin kanssa Eurooppaan kesällä 2015.

Kiertueelta palattuaan Williams joutui kolmeksi viikoksi sairaalaan ja joutui senkin jälkeen käymään toistuvasti hoidossa.

Keväällä 2016 Williams pääsi jälleen tien päälle. Muutamaa päivää ennen kiertueen loppumista hänet löydettiin hotellihuoneestaan tajuttomana. Williams oli koomassa hengityskoneessa useamman päivän. Koomasta herättyään oli selvää että hän tarvitsisi maksasiirron, ja tästä alkoi vaivalloinen taival elinsiirtolistalle pääsystä.

Lokakuun alussa Williams joutui jälleen sairaalaan oksenneltuaan verta. Sisäisen verenvuodon lisäksi myös hänen munuaisensa olivat pettämässä. Williams joutui dialyysi- ja hengityskoneisiin, eikä ole vieläkään päässyt sairaalasta.

”Emme pärjää enää yksinämme. Kulut ovat astronomiset ja meillä on vuori sairaalalaskuja, jotka täytyy maksaa ennen kuin Mike voi saada elinsiirron. Auttakaa rakastani saamaan uusi maksa! Hän on taistellut tähän pisteeseen päästäkseen niin paljon”, Maher-Williams summaa vetoomuksensa.

Eyehategodin ystävät ovat jo osoittaneet voimansa ja Williamsille on kerätty vuorokaudessa 47350 dollaria tavoitteena olleesta 50000 dollarista. Rahaa voi luovuttaa tämän linkin takana.

Lisää luettavaa