Festarikävijät, huomio: nyt on löydetty keksintö, joka mullistaa känniköllimisesi siinä sivulavan vieressä täydellisesti

Kaikkea ne hollantilaiset keksii!

Tuttavani kävi viime vuonna Saksassa festivaaleilla. Hän roudasi sieltä takaisin penkin, jollaisia sai ostaa festivaalialueelta. Taiteltavan tuolin käsinojassa oli jopa pidike oluttölkkiä varten. Neroutta! Harmittavasti vain tuolin tukirakenteet olivat metallia ja istuin painoi muutenkin jonkin verran, että sellaista ei välttämättä jaksaisi tai edes saisi kotimaisille festareille festarialueelle viedä.

Nyt Hollannissa on keskitty röhnötystuoli, joka helpottaa elämää ja sitä lauantain pikkukrapulasta selviämistä kovin, kovin miellyttävällä tavalla. Lamzac Hangout -niminen tuoli toimii nimittäin hämmentävän helpolla tavalla. Käyttäjän pitää vain heiluttaa nyrkin kokoista mykkyrää pariin otteeseen niin, että se täyttyy ilmalla, jonka jälkeen festarikävijällä on ihan ikioma röhnötystuoli, jolle mahtuu kerrallaan istumaan jopa kaksi henkilöä.

Lamzac Hangout eisteltiin suurelle yleisölle keksintöjä esittelevässä hollantilaisessa TV-ohjelmassa vuonna 2010, missä se sijoittui kakkoseksi. Lamzac on väännös hollannin kielen sanasta ”lamzak”, joka tarkoittaa laiskaa. Sopiva nimi, siis!

Lepotuoli on tällä hetkellä loppu, mutta lisää on tulossa. Mikäli tuoli kiinnostelee, niin sellaisen voi tilata itselleen toivottavasti vielä lähiaikoina täältä. Hintaa tuolilla on 65 euroa plus postikulut.

Tsekkaile alta löytyvistä esimerkeistä, miten tuolin täyttäminen toimii.