Flow-pääesiintyjä Florence + The Machine julkaisi taas uutta musiikkia – kappale on ilon, raivon ja surun huuto

Yhtyeeltä kuultiin uutta materiaalia viimeksi helmikuussa.

Tämän vuoden Flow-festivalin pääesiintyjiin lukeutuvalta Florence + The Machineltä on ilmestynyt jälleen uutta musiikkia.

Helmikuussa King-singlellä yllättänyt englantilainen indierockyhtye julkaisi eilen illalla kappaleen Heaven is Here. Laulaja Florence Welch kertoo tiedotteessa kirjoittaneensa sinkkubiisin pandemian aiheuttaman eristyksen aikana.

”Halusin tehä jotain suurenmoista, ja tämä ilon, raivon ja surun huuto oli ensimmäinen asia, joka tuli esiin”, Welch kommentoi.

Voimakkaasta kappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo, jolla nähtävän tanssikoreografian laulaja on itse suunnitellut.

”Kun myös tanssistudiot suljettiin, unelmoin samalla siitä, että Heaven Is Here saisi rinnalleen koreografian. Tämä on siis yksi ensimmäisiä kappaleita, jotka olen tehnyt erityisesti nykytanssia ajatellen.”

Vaikuttavan videon on ohjannut valokuvaaja-elokuvaohjaaja Autumn de Wilden, jonka käsialaa on myös aiemmin julkaistun King-kappaleen video.

Florence + The Machine on julkaissut neljä studioalbumia, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2018. Saa nähdä, enteilevätkö uudet kappaleet seuraavaa levyä!

Tämän vuoden Flow-festivalin lauantaipäivän pääesiintyjänä nähtävä yhtye keikkaili Suomessa viimeksi vuonna 2015.

King- ja Heaven Is Here -biisien musavideot katsottavissa alla.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa