Flow tiedottaa: takapihan klubikeitaan ohjelma on valmis

Reaktor Backyardin dj-kattaus soittaa kaikkea housesta souliin ja italodiskosta Detroit-teknoon.

03.04.2019

Flow-festivaalin Reaktor Backyard, tuttavallisesti takapiha, tuo klubimusiikin ystävien keidas voimala-alueen katveessa, on julkistanut ohjelmistonsa. Eklektinen dj-kattaus soittaa kaikkea housesta souliin ja italodiskosta Detroit-teknoon.

Perjantaina takapihalla nähdään futuristisesti houseen ja teknoon suhtautuva Fred P, Al-Tone Edits -levymerkin perustaja ja 30-vuotisen uran soulia, diskoa ja gospelia soittamalla tehnyt Tone B. Nimble, Novel Sound -pomo ja New Yorkin melodisen housen veteraani Levon Vincent, Melodies International -lafkan perustaja ja Tropic of Love -radio-ohjelmasta tuttu Mafalda ja kotimaiset Tomi K, Sebastian Holm ja Marju.

Lauantaina esiintyvät Detroit-teknon lähettiläs ja house-visionääri Theo Parrish, boogieta ja vaihtoehtoisempia valintoja eklektisesti yhdistelevä Raw Silk -duo, utuista deep housea soittava Valesuchi, Dekmantelin talliin kuuluva ja kovassa nosteessa oleva house-tuottaja Palms Trax, Crown Ruler -levykaupan ja -labelin takaa löytyvä armoitettuna levynkeräilijänä tunnettu Jeremy Spellacey ja kotimaiset Olli Koponen ja Sansibar.

Sunnuntain tanssittajina toimivat levyharvinaisuuksia ulkoiluttava ja kaikesta undergroundista ammentava Darryn Jones, tummatunnelmaista musiikkia prototeknosta post-punkiin soittava Nosedrip, Salon des Amateursin jäsenet Lena Willikens ja Vladimir Ivkovic ja kotimaiset Lauri Soini ja Disco Obscura.

Flow järjestetään Helsingin Suvilahdessa 9.–11. elokuuta. Koko tähän mennessä julkistettu ohjelma ja lisätiedot esimerkiksi lipuista löytyvät festivaalin sivuilta. Alta löytyy valikoitua kuunneltavaa aiheeseen liittyen.

Lisää luettavaa