Flow’ssa viime kesänä ihastuttaneelta Anohnilta jälleen musiikkivideo – vaatii Obamaa vapauttamaan transsukupuolisen poliittisen vangin

ANOHNI kirjoitti uuden musiikkivideonsa yhteyteen toiveen Chelsea Manningin vapauttamisesta.

Julius Töyrylä

ANOHNI on julkaissut videon kappaleelleen Obama, joka on viides sinkku albumilta Hopelessness. Musiikkivideo on kuvattu samankaltaiseen tyyliin kuin aiemmatkin videot. Edellinen Marrow -video ilmestyi viisi päivää sitten.

Videon kuvauksessa ANOHNI kirjoittaa avoimen kirjeen pian vallasta siirtyvälle presidentti Barack Obamalle, jossa pyytää tietovuotaja Chelsea Manningin vapauttamista. Manning istuu tällä hetkellä 35 vuoden tuomiota äärimmäisen tiukasti vartioidussa vankilassa eristyssellissä syytettynä arkaluontoisten Yhdysvaltojen sotarikoksia sisältävien materiaalien vuotamisesta julkisuuteen vuonna 2010.

ANOHNI kirjoittaa seuraavasti:

”OBAMA, minä äänestin sinua, minä kampanjoin puolestasi ympäri Eurooppaa.

Kuten tuhannet muutkin, minä kerroin sanomalehdissä ja televisiossa eurooppalaisille tiedotusvälineille että sinä olet feministi, lempeä ja järkevä mies, oikeudenmukainen ja reilu, ja sinä palauttaisit maasi arvokkuuden.

OBAMA, ole hyvä ja päästä Chelsea Manning pois vankilasta. Tunnusta hänen suunnaton uhrauksensa ja hänen haavoittuvaisuutensa. Trump on astumassa valtaan, ja jos jätät Chelsean vankilaan, hän ei tule koskaan näkemään päivänvaloa, tai jotain vielä pahempaa.

Jos jätät Chelsea Manningin vankilaan ilmiantamisesta, lähetät viimeisen viestin kansakunnallemme, että Obaman hallinto rankaisee armottomasti moraalista rohkeutta anteeksiantamattomissa Yhdysvalloissa.

Hän on kärsinyt tarpeeksi, Presidentti Obama, hänestä ei ole uhkaa.

Näytä meille Obaman hallinnon sydän.

Vaalit ovat ohi. Chelsean kuihtumiselle vankilassa ei ole minkäänlaista poliittista hyötyä.

Anna hänelle armoa, Obama, transyhteisön ystävä. Minä pyydän sinua vapauttamaan Chelsea Manningin.

-ANOHNI”