Foo Fighters debytoi uuden kappaleen Dave Chappellen juontamassa Saturday Night Live -lähetyksessä

Uutta Foo Fightersia!

Brantley Gutierrez

Yhdysvaltain presidentinvaalien tulos saatiin selville eilen iltapäivällä. Useat medialähteet raportoivat, että Joe Biden on Yhdysvaltain tuleva, eli 46. presidentti, ja Kamala Harris varapresidentti.

Moni asia muuttuu, vaikka koronavirus runteleekin Yhdyvaltoja kovalla kädellä edelleen. Jakson julkkisjuontajana nähtiin stand up -koomikko Dave Chappelle. Kärkkään koomikon kommentteja Donald Trumpista ja Yhdysvaltain tilanteesta odotettiin tiiviisti ja niitä myös saatiin.

Illan musiikkivieraana toimi Foo Fighters, joka esitti ajan henkeen sopivasti Times Like These -kappaleen.
Times Like These on luonut toivon henkeä tänä vuonna. BBC kasasi keväällä ”Live Lounge Allstars” -tiimin, joka esitti biisin yhdessä. Foo Fightersin lisäksi porukassa olivat muun muassa Biffy Clyro -yhtye, Ellie Goulding ja Chris Martin. Sen videon näet täältä.

SNL:ssä kuultiin kappaleesta riehakkaaksi kääntynyt riisuttu versio.

Tämän lisäksi Foo Fighters debytoi aivan uuden biisin, joka tulee löytymään yhtyeen ensi helmikuussa ilmestyvältä Medicine at Midnight -albumilta. Shame Shame on jamitteleva rock-biisi, jossa kuullaan blues-vivahteita. Tokihan sieltä se stadioneita täyttävä kertosäe lopulta tulee, mutta se on istutettu hienoksi osaksi pirteää biisiä. Foo Fightersin edellinen albumi, Concrete and Gold, julkaistiin vuonna 2017.

Tsekkaa mainitut esitykset alta, sekä Dave Chappellen avausmonologi.