Franz Ferdinandilta uutta musiikkia sisältävä hittikokoelma – superharvinaiset sinkut arvottu!

Brittibändi juhlistaa 20-vuotista uraansa.

11.03.2022

Franz Ferdinand juhlistaa 20-vuotista taivaltaan tänään ilmestyneellä Hits to the Head -kokoelmalevyllä. Albumilta löytyy tanssittavaa rockmusiikkia esittävän brittibändin suurimmat hitit, kuten Take Me Out, sekä kaksi uutta kappaletta: Curious ja Billy Goodbye. Suoratoistopalveluiden lisäksi Hits to the Head julkaistiin myös muodikkammissa formaateissa eli cd:nä ja tuplavinyylinä.
.
Franz Ferdinandin juhlallisuuksiin kuuluu myös keväästä pitkälle syksyyn jatkuva kiertue. Kesän festivaalien osalta täydennystä lienee vielä luvassa, joten Suomen-keikkakin on saattaa ohjelmaan ilmestyä. Toistaiseksi julkaistujen päivämäärien osalta suomalaisfanien kannattaa kääntää katseensa Kööpenhaminaan (jossa yhtye soittaa 13.11.), Tukholmaan (14.11.) tai Osloon (15.11.).
.
Levymerkki Dominolla oli vielä ylimääräinen ässä hihassaan: Daft Punkin remix-versio Take Me Out -kappaleesta on puristettu ensimmäistä kertaa seiskatuumaiselle vinyylille. Kyseessä on erittäin rajoitettu painos, joka ei ole edes tulossa kaupalliseen jakeluun. Tämä superharvinainen sinkku on mahdollista voittaa omakseen, sillä saimme niitä kolme kappaletta lukijoillemme arvottavaksi.
.
Osallistuminen on helppoa: Kuuntele Franz Ferdinandin uudet biisit. Kerro alta löytyvällä lomakkeella kumpi on mielestäsi parempi, Curious vai Billy Goodbye. Arvomme seiskatuumaiset kaikkien osallistujien kesken tiistaina 15.3.
.

.


.

.

.

.
Osallistu harvinaisen Take Me Out (Daft Punk remix) -seiskatuuman arvontaan:
.

.
KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! Kysyimme, kumpi on parempi uusista Franz Ferdinandin biiseistä: Curious vai Billy Goodbye. Kansa on puhunut! 53,5 prosenttia vastannaista oli sitä mieltä, että Billy Goodbye on parempi.
.
Seiskatuumaisten voittajiksi arvottiin Karoliina Koivisto Tampereelta, Teemu Pehkonen Rovaniemeltä ja Lauri Lampinen Paasosta.

Lisää luettavaa