Fuck the world, toteaa Averagekidluke – uudella singlellä mukana kanadalainen hiphop-artisti

Biisissä vierailee kandalainen Boslen.

12.03.2023

Warner Music Finlandin ja Parlophone UK:n viime vuonna sainaama Averagekidluke eli Lucas Kihlman on julkaissut uuden singlen. Tuoreessa Fuck the World -kappaleessa vierailee kanadalainen hiphop-artisti Boslen.

”Vaikka oonkin sosiaalinen ihminen, välillä sosiaalinen patteri kuluu loppuun ja päädyn mielentilaan, jossa en kestä ihmisiä, jotka ei oikeasti tunne mua. Silloin ’Fuck the World’ -mindset herää. Biisi kuvastaa sitä tunnetta, kun puhun mun tyttöystävän kanssa puhelimessa bileiden jälkeen, ja haluaisin vain olla hänen kanssaan random tuttujen sijaan”, Averagekidluke kertoo biisin taustoista.

”Biisin kirjoittamisen jälkeen sain puhelun kaveriltani, tuottaja Gino Nanolta, joka oli Tukholmassa tekemässä musaa Boslenin kanssa. Gino pyys mua mukaan työstämään Boslenin projektia, ja lähetin sille ”Fuck the World” -biisin demon ja sanoin että jos Boslen haluaa biisille mukaan, niin lennän seuraavana aamuna Tukholmaan ja viimeistellään se yhdessä.”

Biisin seuraksi on julkaistu musiikkivideo, joka on Niko Hirvimäen käsialaa. Video on kuvattu Tukholmassa, jossa Averagekidluke ja Boslen äänittivät biisin. Katso video ja kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa