Gasellit tarjoaa hyvinvointia haastavan ajan keskelle uudella applikaatiollaan

ZEN tarjoaa Gasellien suosikkiharjoituksia.

02.02.2021

Gasellit on julkaissut hyvinvointiapplikaation.

Tiedote lupailee applikaation tarjoavan ”totutusta poikkeavan tavan rentoutua ja päästää hetkeksi irti arjen haasteista”.

ZEN-applikaatiolla Hätä-Miikka, Thube, Päkä ja Musa-Jusa tarjoavat heille itselleen hyväksi todettuja harjoituksia, joiden avulla on mahdollista tavoittaa zenimäinen olotila muutamassa minuutissa.

”Viimeinen vuosi on ollut haastava koko maailmalle ja niin myös meille. Yritimme hakea helpotusta näihin omituisiin aikoihin lukuisin eri metodein. Polttelimme suitsukkeita, hiljennyimme kellumistankissa, kuuntelimme tiibetiläisten kannujen kilkettä Spotifysta ja osallistuimme porukalla virtuaalijoogaan. Kaikki tämä enemmän tai vähemmän huonolla menestyksellä”, yhtye kertoo ja jatkaa:

”Näistä epäonnistumisen kokemuksista sikisi ajatus siitä, että jos emme onnistu rauhoittumaan muiden ohjeiden avulla, ehkä meidän olisi syytä kehittää omat metodimme. Erään ideointisession jälkeen aloimme äänittää omia rentoutusharjoitteita ja huomasimme, että niiden kuuntelu todella helpotti omaa oloa, vaikka olimme mieltäneet itsemme toivottomiksi tapauksiksi. Tuntui, että saatamme olla jonkun suuremman äärellä ja päätimme lähteä luomaan alustaa, jolla muutkin voivat käyttää kehittämiämme harjoituksia.”

Gasellit Zen -applikaatio sisältää kolme harjoitusta: Lämpimien muistojen kautta tyyneyteen Hätä-Miikan kanssa –mielikuvaharjoituksen, elimistön levollistaminen Thuben johdolla -hengitysharjoituksen sekä Kehon kokonaisvaltainen relaksaatio Päkän avustamana -rentoutumisharjoituksen.

Lisää luettavaa