Gettomasa jatkaa singlelistan kärjessä – suomalainen Tiktok-hitti nousee listalle

Albumilistalla Vain elämää ja joulua.

Tuukka Koski

Gettomasan Veli mä vannon jatkaa toista viikkoa singlelistan kärjessä. Tässä yhteydessä on mainittava, että ainoastaan Youtubeen ladatut dissausbiisit keräsivät komeita lukemia: Lukas Leonin Gekkomasa oli palvelussa viikon toiseksi suosituin 364 000 katselukerralla ja Gettomasan Istu paalupaikalla 739 000 katselukerralla.

Behmin Tivolit palaa singlelistalle, joten hänellä on peräti neljä biisiä top 20:ssä. Tivolien (18. sija) lisäksi ne ovat Frida (2.), Hei rakas (6.) ja Lupaan (17.).

Listaviikon ainoa uutuussingle on Uniikin ja Tuulin Ehjää (15.).

Studio Killersin vuonna 2013 julkaistu single Jenny nousi maailmanlaajuiseksi viraalihitiksi Tiktokin kautta. Se tekee paluun singlelistalle hieman yli seitsemän vuoden tauon jälkeen. Tämä kenties tai jopa todennäköisesti Teemu Brunilan virtuaaliyhtyeen biisi löytyy listan sijalta 7.

Albumilistan puolella neljän kärki on identtinen viime viikon kanssa: Vain elämää -kokoelmat sijoilla 1 ja 3, Behm kakkosena, AC/DC nelosena.

Michal Bublén Christmas jatkaa nousua kärjen tuntumaan, nyt sijoituksena kahdeksas. Samoin Sian Everyday Is Christmas, joka on nyt 11. Albumilistalta löytyy myös muita joululevyjä.

Uutuusalbumit ovat Shawn Mendesin Wonder (22.), Rammsteinin Herzeleid-albumin juhlapainos (26.) ja Lytän ja Tohtori Geton Lyttä & Tohtori Getto!! (45.).