Gösta Sundqvistin henki elää vahvana tässä kappaleessa: ”Meemipankki kulutetaan videolla tyhjäksi ja perheen pienimmille sitä ei suositella”

Tams julkaisi uuden videon.

26.02.2020

Kotimainen synapoppari ja omien sanojen mukaan ”köyhän miehen Pet Shop Boys” eli Tams on julkaissut uuden videon kappaleeseensa On ollut kaikenlaista. Biisi on maistiainen Tamsin perjantainta ilmestyvältä Aikahyppy 2 -ep:ltä.

Mies itse kuvaa kappaletta ja video näin:

On ollut kaikenlaista on discojytä, joka potkii uptempossa mutta laulaa downtempossa. Uusi EP jatkaa siitä mihin ykkösosa jäi, eli ajassa hypitään edelleen paikasta toiseen kuin Sam Beckett Quantum Leapissa konsanaan. Jotain koitetaan korjata ja jotain varmaan saadaankin enemmän kuin ykkösessä – tai sitten ei. Eniten olen silti fiiliksissä, että On ollut kaikenlaista -biisiin sain tehtyä euroviisumodulaation, eikä se edes kuulosta niin kornilta kuin ajatus paperilla näyttää”, Tams kommentoi ja jatkaa:

”Videosta sen verran, että annoin siitä ystävälleni Anssi Soiniselle vapaat kädet tehdä just sellanen video kuin se itse haluaa – ja siitä tuli maailman paras video. Meemipankki kulutetaan videolla tyhjäksi ja perheen pienimmille sitä ei suositella – kuten ei avokonttorissakaan katsottavaksi tai paniikkihäiriöistä kärsiville.”

Katso video alta.

Lisää luettavaa