Grime-tähti Skepta klubikeikalle Helsinkiin

Luvassa tinkimätöntä menoa.

03.09.2019

Stormzyn kanssa helposti tämän hetken kuumimpiin urbaanin musiikin brittinimiin kuuluva Skepta saapuu Suomeen. Skepta esiintyy The Circuksessa 3. marraskuuta. Pitkän linjan tekijä on noussut vuosien aikana aina vaan valtaisampaan suosioon ja keväällä julkaistu Ignorance is Bliss -albumi jatkoi tätä kulkua.

Urallaan viisi albumia julkaissut Skepta tunnetaan hiteistä kuten Shutdown ja That’s Not Me. Uusimmalta albumilta tehosoittoon ovat päätyneet kappaleet kuten What Do You Mean? ja Greaze Mode.

Skeptaa voi luonnehtia myös ahkeraksi vierailijaksi. Pelkästään tämän vuoden puolella hän on ehtinyt vierailemaan Slowthain ja Octavianin tuotoksilla. Tämän lisäksi Skepta on tehnyt yhteistyötä tähtinimien kuten Asap Rocky ja Drake kanssa.

Energisistä live-esiintymistään muistettu Skepta on nähty Suomessa muutamaan otteeseen, viimeksi Ruisrockissa vuonna 2018. Vuonna 2016 Skepta sai Ääniwallin ääriään myöten täyteen ja siitä keikasta voit lukea lisää täällä.

Liput keikalle maksavat alkaen 39,50 euroa ja niitä myy Lippu.fi. Liput tulevat myyntiin 5.9.2019 klo 12. Tapahtumasta lisää täällä.

Lisää luettavaa