”Guns N’ Rosesin” keikalle ei kannata yrittää Slash-paidassa – muuten saat Axlin kimppuusi!

Slash-paitaisia Gunnari-faneja ei päästetty Briteissä sisään Guns N’ Rosesin keikoille. Sittemmin Axlilta varastettiin Pariisissa herran itsensä mukaan 200 000 dollarin edestä koruja. Sattumaako?

Kuva: Speed Promotion

NME-lehti sai selville viikonloppuna, että Iso-Britannian toukokuun Guns N’ Roses -keikoilla keikkapaikkojen ovimiehiä oli ohjeistettu kieltämään pääsy paikalle sellaisilta katsojilta, joilla oli päällänsä oikean GNR-kitaristi Slashin paita.

Slash-paitaisille oli todistajakertomusten mukaan annettu ovella vaihtoehdoksi joko riisua paita tai häipyä.

Koko häpeällisen tapauksen paljasti brittilehdelle 02 Arenalla Lontoossa 31. toukokuuta järjestetylle keikalle yrittänyt 18-vuotias fani James Revell. Revell joutui ovimiesten ukaasin jälkeen katselemaan Axl Rosen johtamaa Guns N’ Roses -coverbändiä ilman paitaa, ulkotakki päällään.

Kaiken lisäksi Axl ja sekalainen seurueensa olivat nousseet kyseisellä keikalla lavalle yli tunnin ilmoitettua aloittamisaikaa myöhässä.

Revell veikkasi lehden haastattelussa nolon tapahtumaketjun sytykkeeksi helposti arvattavissa olevaa syytä: ”Ilmeisesti Axlilla on joku ongelma Slashin suhteen ja järjestäjät pelkäsivät hänen ryntäävän ulos lavalta, jos hän näkisi yleisössä Slash-paitoja.

18-vuotias Gunnari-fani tiivisti vielä muiden pettyneiden mietteet Axlia kohtaan: ”En usko, että Axl kunnioittaa fanejaan tai ketään muutakaan. Hänen pitäisi kasvaa aikuiseksi ja lopettaa käyttäytymästä kuin pieni lapsi.

Samanaikaisesti herra Rose itse on vastikään vaahdonnut Pariisissa, että häneltä on varastettu eilisen Pariisin-keikan jälkeisessä yksityistilaisuudessa noin 200 000 dollarin arvosta koruja.

Kyseessä on Axlin mukaan kolme timanttista kultakaulakorua. Ranskan poliisi on vedetty jo mukaan tutkimaan tapausta ja Axl on tietenkin koko hommasta aivan raivoissaan.

Kenties Axl syyttää pian tästäkin Slashia?

Lisää Guns N’ Roses -asiaa muuten perjantaina ilmestyvässä tuliterässä Rumbassa, kannattaa tsekata!