Guns N’ Rosesin klassikkoalbumikaksikko ilmestyy hulppeana Super Deluxe -painoksena – ei köyhille

Rahalla saa.

Guns N’ Rosesin möhkälejulkaisu Use Your Illusion I ja II ilmaantui kauppojen hyllyille 17. päivä syyskuuta 1991.

Kuluvan syksyn aikana yhtye juhlistaa tuplajötikästä ilmestyy kohtuullisen hulppea uudelleenmasteroitu versio, joka ilmestyy useana erilaisena painoksena.

Mikäli kukkarosta löytyy seteleitä vähän enemmän, niin kannattaa hankkia itselleen Super Deluxe -painos. Se koostuu seitsemästä cd:stä tai kahdestatoista vinyylistä sekä blu-raystä. Yhtyeensä Super Deluxe -painoksessa on muhkeat 97 raitaa ja videota, joista peräti 63 on aiemmin julkaisemattomia.

Mukana paketissa ovat livetaltioinnit New Yorkin Ritzin-keikalta toukokuulta 1991 sekä Las Vegasin Thomas & Mack Centeristä tammikuulta 1992. Mukana paketissa tulee myös 100 sivua paksu kirja, jossa on ennen julkaisemattomia kuvia sun muuta mukavaa.

Hintaa vinyylipaketilla on Universalin omassa verkkokaupassa 530 euroa. Cd-paketin saa itselleen 320 eurolla.

Levyistä julkaistaan myös vähemmän megalomaaniset yhden cd:n ja vinyylin versiot. Remasteroidut levyt ilmaantuvat luonnollisesti myös suoratoistopalveluihin.

Use Your Illusion I -levyn tulevalta versiolta löytyy myös päivitetty versio November Rain -ihanuudesta. Versiolla on mukana 50-henkinen sinfoniaorkesteri.

Lisätietoa biisilistoineen paketista löydät vaikkapa täältä.

Lisää luettavaa