H.e.a.tin Suomen-keikat siirtyvät tammikuulle ”odottamattomien aikatauluongelmien” takia

Hard rock -yhtyeen piti esiintyä Helsingissä ja Tampereella ensi viikolla.

06.10.2022

Ruotsalaisen hard rock -yhtye H.e.a.tin piti esiintyä Suomessa ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona.

Tänään torstaina tiedotettiin keikkojen siirtymisestä tammikuulle 2023. Muutoksen kerrotaan johtuvan ”odottamattomista aikatauluongelmista”.

”Meitä harmittaa, että joudumme siirtämään näitä keikkoja parilla kuukaudella, mutta joskus edes varmat suunnitelmat eivät ole varmoja. Rokataan tammikuussa! Kippis, Suomi, ja kiitos ymmärryksestä”, yhtye kommentoi tiedotteessa.

Tampereen ja Helsingin -keikat olisivat olleet H.e.a.tin ensimmäiset live-esiintymiset noin kuukauteen. Bändin piti jatkaa matkaansa Suomen jälkeen Iso-Britanniaan, jossa keikkoja on tiedossa viitenä peräkkäisenä päivänä. Yhtye esiintyy Leedsissä, Pohjois-Englannissa perjantaina 14. lokakuuta eli vain kaksi päivää kaavaillun Tampereen-keikan jälkeen. Nyt kiertue startannee suoraan sieltä.

Suomen-keikkojen osalta ei muutu mikään muu kuin ajankohta. Bändi nähdään Tampereen Yo-talolla perjantaina 20. tammikuuta ja Helsingin Tavastialla lauantaina 21. tammikuuta. Iltojen avaajana toimii kolme levyä julkaissut iranilais-norjalainen ”asennemetalliyhtye” Confess.

Lokakuun keikoille ostetetut ennakkoliput käyvät uusille päivämäärille sellaisenaan.

Jos vaihtunut ajankohta tuottaa ongelmia, ennakkoliput voi palauttaa alkuperäisten myyntikanavien kautta 6. joulukuuta mennessä.

H.E.A.T (Swe), Confess (Ir/No)
pe 20.1.2023 Tampere, Yo-talo (29,50 e ennakko, lippu.fi / 30 e ovelta)
la 21.1.2023 Helsinki, Tavastia (32,50 e ennakko Tiketti / 35 e ovelta)

Lisää luettavaa