Hedonistisen sekoilun kuningas, Happy Mondaysin Shaun Ryder, jahtaa seuraavaksi ufoja tv:ssä

23.10.2013

Kemikaalivetoisista elämänvaiheistaan tunnetun Ryderin luotsaamasta ufosarjasta julkaistiin traileri. Luvassa on epäilemättä mahtavuutta.

Teksti: Jari Setälä, kuva: History Channel

Legendaarisen madchester-yhtye Happy Mondaysin solisti Shaun Ryder on mies, joka on muinoin muun muassa kiristänyt levy-yhtiöltään rahaa huumeisiin ammuskelemalla aseella baarissa, käyttänyt Barbadoksella kaikki levy-yhtiö Factoryn levyntekoon antamat rahat ja studiolaitteet huumeisiin sekä noussut vahingossa lavalle Simply Redin kanssa luullen bändiä Happy Mondaysiksi.

Nykyisin Ryder on kuitenkin ilmeisesti skarpimmassa kunnossa, sillä herra saa pian History Channel -kanavan brittiversioon oman tv-sarjansa.

Shaun Ryder on UFOs -sarjassa Ryder matkustaa ympäri maailmaa selvittäen arvoitusta maapallon ulkopuolisesta elämästä. Sarja on NME:n mukaan Ryderin itsensä ideoima. Aihepiiri on ollut Ryderin sydäntä lähellä aina siitä lähtien, kun hän uskoi nähneensä ufon omin silmin 15-vuotiaana kotikaupungissaan Salfordissa.

Neliosainen Shaun Ryder on UFOs alkaa History-kanavalla 10. marraskuuta. Katso alapuolelta sarjan traileri ja lisäksi Happy Mondaysin 24 Hour Party People -video.

Lisää luettavaa