Hei, on niin helppoo olla onneton, sanoo Pasa

Pasa julkaisi uuden kappaleen.

Kuva: Toivo Heininmäki/Suunnittelu: Hilla Semeri

Pasa-yhtyeen On niin helppoo olla onneton -single kertoo ahdistuksesta. Bändin kolmannen albumin toinen single julkaistiin tänään 11. päivä maaliskuuta.

”Biisi kertoo siitä, kuinka helppoa neljän seinän ja oman päänsä sisään on jäädä. Erityisesti näin maailmanlaajuisen pandemian aikaan. Vaikka ulkoisesti ja somessa näyttäisi olevan ’kaikki ihan hyvin’, voi todellisuus olla toinen. Aina ei vaan jaksa, ja siitä tämän biisin nimi juontaa juurensa. Välillä tuntuu, että on liian helppoa olla vaan onneton”, kertovat kappaleen tekijät Henri Piispanen ja Feniks Willamo.

Samalla muusikot haluavat kannustaa pitämään myös läheisistä hyvää huolta – on sitten koronaa tai ei.

”Tää on rankkaa aikaa ja kannustetaan kaikkia pitämään nyt erityisen hyvää huolta ystävistä ja itsestä. Muistakaa kysellä frendeiltä, että miten menee ja onko kaikki hyvin. On myös täysin ymmärrettävää, että omat voimat ei kaikkeen riitä. Apua on tarjolla eikä kenenkään pitäisi jäädä yksin.”

Biisin b-puolena kuullaan jo aiemmin julkaistu loistava GRETA4EVER-kappale, joka kertoo keski-ikäisen miehen tuskasta Greta Thunbergin suhteen.

Kuuntele kappale alta.