Helloweeniä ei saada Suomeen vieläkään – Himos Metal Festival on peruttu

Syynä vähäinen kysyntä.

17.05.2023

Himos Metal Festival -tapahtuman oli määrä nousta Jämsän Himokselle 11.-12. elokuuta. Festarin on kuitenkin ilmoitettu peruuntuneen vähäisen kysynnän vuoksi.

”Tapahtumien järjestämisen kustannukset ovat merkittävästi kohonneet samalla, kun kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut. Liput ostetaan yhä varsin myöhään ja nousseiden elinkustannusten vuoksi kuluttajat tekevät harkittuja valintoja laajasta joukosta tarjontaa. Tässä kohtaa on oltava realisti ja tehtävä vaikeita ja kipeitä peruutuspäätöksiä. Haluan kiittää kaikkia lipunostajia ja samalla pahoitella vaivannäöstä lippupalautusten ja mahdollisten matkasuunnitelmien muutosten vuoksi”, tapahtuman promoottori Timo Isomäki kommentoi.

Tapahtuman pääesiintyjiksi oli kiinnitetty saksalainen power metal -jätti Helloween sekä VV-aliaksella sooloileva Ville Valo, joiden lisäksi kattaukseen kuuluivat muun muassa Battle Beast, Blind Channel, Stam1na ja The 69 Eyes. Himos Metal Festival järjestettiin viime kesänä ensimmäistä kertaa, jolloin se keräsi yleisöä 10 000 kävijää.

Lipunostajia neuvotaan hakemaan rahapalautuksia lippujen ostopaikasta eli Lippupisteestä tai Tiketistä.

Rokkia ja metallia kaipaavat voivat täyttää Himos Metal Festivalin jättämän aukon suuntaamalla samana viikonloppuna esimerkiksi uudelle Hellsinki Metal Festivalille tai Kotkan Dark River Festivalille.

Lisää luettavaa