Helsingissä järjestetään suuri konemusiikin festivaali lokakuussa – tapahtumassa esiintyy yli 30 kotimaista artistia

Electronic Fields Festival järjestettiin viimeksi vuonna 2017.

24.09.2023

Ulkoilmatapahtumana vuosina 2016 ja 2017 järjestetty Electronic Fields Festival tulee taas. Tapahtuma oli määrä järjestää jo elokuussa aiemmalla paikallaan Viikin Maaherranpuistossa, mutta lupien viivästymisen vuoksi tapahtuma siirtyi lokakuulle ja sen myötä sisätiloihin. Festivaali järjestetään Viikin Gardeniassa perjantaina 27. lokakuuta.

Elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyvässä tapahtumassa nähdään illan aikana kolmella lavalla yhteensä yli 30 kotimaista konemusiikin artistia. Kattauksessa ovat edustettuna niin tekno, trance kuin drum & bass. Artistikaartiin lukeutuvat muiden muassa Winning Team, Triple M, Samlight, Maxed, JaySic, Mike Anthony, Nikos, Axity, Sm!le, DeejaVu, Klass, Kuokka, Eric Altair, Lionis, Walter Alan sekä Nicky B.

”Festivaalin nimi Electronic Fields tulee siitä, että tapahtumapaikka on pellon vieressä. Viikin Gardeniaan on loistavat julkiset yhteydet vaikkapa Raide-Jokerilla ja pyörälläkin pääsee hienosti perille uudistettua pyöräbaanaa pitkin”, tapahtuman promoottori Matias Taavitsainen kertoo.

”Meille on tärkeää, että kaikenikäiset elektronisen tanssimusiikin ystävät pääsevät nauttimaan Suomen huippuartisteista. Siksi tapahtuma onkin avoinna kaikenikäisille kello 15-19 välisen ajan. Sen jälkeen ikärajaksi tulee K-18. Tapahtumassa on tarjolla hyvän musiikin lisäksi laadukasta ruokaa ja uniikkia tunnelmaa lasiseinäisessä festivaalirakennuksessa.”

Electronic Fields Festivalin osoite on Helsingissä, Koetilantie 1 (Gardenia). Pääsyliput ovelta viisi euroa ja ennakkoon Kide.app-sivustolta. Sisään mahtuu rajallisten tilojen vuoksi hieman yli 500 henkeä.

Festivaalin Facebook-tapahtuman löydät tästä.

Lisää luettavaa