Helsinkiläinen festivaali poistuu somesta – peräänkuuluttaa aitoja kohtaamisia ja tarinoita

Superwood-festivaali järjestetään myös tänä vuonna.

Musiikkia, puhetta ja kuvataidetta yhdistelevä, perinteisen festivaalin rajoja venyttävä Superwood tiedottaa jättäytyvänsä pois sosiaalisesta mediasta. Asiasta kerrottiin tapahtuman sometileillä maanantaina.

”Tähtäämme kohti oikeita kohtaamisia, aitoja tarinoita ja uutta sosiaalisesta mediasta vapaata maailmaa. Haluamme olla luomassa vastuullista tulevaisuutta, joka perustuu läsnäolon tärkeyteen, henkilökohtaisten kokemusten kauneuteen ja yksilöiden elämänmittaisiin seikkailuihin”, päätöstä perustellaan.

Festivaalin pääjärjestäjä Paola Suhonen ilmoitti tällä viikolla myös Ivana Helsinki -vaatemerkkinsä poistuvan somesta.

”Me ei nähdä että kevät tulee tai muuttolinnut saapuu, kun me tuijotetaan vain puhelinta. Me ei kohdata ihmisiä edes sen hymyn, tai jonkinlaisen kollektiivisen tylsyyden tai odottamisen hetken kautta. Siinä on paljon sellaisia asioita, joita en itse allekirjoita”, Suhonen kommentoi Ylen haastattelussa keskiviikkona.

Superwoodin nettisivu ja sähköpostiin tilattava uutiskirje toimivat jatkossa tapahtuman ainoina digitaalisina tiedotuskanavina. Festivaali järjestetään tänä vuonna Helsingissä hotelli Rantapuistossa ja sen pihapiirissä 7.-9. lokakuuta.

Lue koko tiedote Instagram-upotteesta alta:

https://www.instagram.com/p/CbXUGnwNn6H/

Lisää luettavaa