Henri ”MGI” Lanz Sony Music Finlandin toimitusjohtajaksi

Henri ”MGI” Lanz pomon paikalle.

Musiikkituottajana, lauluntekijänä sekä musiikkiyhtiö M-Eazy Musicin toimitusjohtajana tunnettu Henri ”MGI” Lanz (34 vuotta) on aloittanut musiikkiyhtiö Sony Music Entertainment Finlandin ja Sony Music Entertainment Balticsin toimitusjohtajana 7.tammikuuta 2019 alkaen.

Lanzin edeltäjä Wemppa Koivumäki luopui toimitusjohtajan pestistä syksyllä 2018.

Sony Music Entertainmentin Manner-Euroopan ja Afrikan johtaja Daniel Lieberbergin mukaan Lanz tulee keskittymään erityisesti Sony Music Finlandin luovaan sisältöön ja sen kehittämiseen.

”Henri Lanz on yksi johtavista musiikkialan tekijöistä Suomessa sekä runsaasti kansainvälistä kokemusta omaava hittituottaja, jolla on kokonaisvaltainen ymmärrys modernista musiikkibisneksestä. Saamme Henristä loistavan johtajan Suomeen, sekä tärkeän lisäyksen Sony Musicin kansainväliseen luovaan verkostoon”, Lieberberg kertoo.

”Olen todella innoissani päästessäni aloittamaan uuden luvun Sony Music Finlandin tarinassa. Tuon mukanani niin uutta sisältöä kuin myös luovan visioni, kansainvälisen kokemukseni, sekä uuden, modernin johtamiskulttuurin. Tämä on uuden upean aikakauden startti Sonylle,” Lanz kertoo.

Tuottajana taiteilijanimeä MGI käyttävä Henri Lanz perusti M-Eazy Musicin vuonna 2007 ja hänet tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen menestyneimpänä tuottajana ja biisintekijänä Suomessa.