Hey, I’m in the band! The Hellacopters ja monia muita Seinäjoen Vauhtiajoille

Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi ensimmäiset kiinnitykset ensi vuodelle.

06.11.2023

Viime vuonna 20 vuotta täyttänyt Seinäjoen Vauhtiajot järjestetään ensi vuonna 18.-21. heinäkuuta. Tapahtumassa nähdään ennätykselliset 30 esiintyjää ja uutena lisäyksenä alueelle nousee retrolava, jolla esiintyy ”alansa kovimpia ysäri- ja retroartisteja Suomesta ja maailmalta”.

Festivaalin ensimmäiset kiinnitykset julkaistiin tänään. Ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa ulkomainen julkistus on ruotsalaisen action rockin kuningas The Hellacopters. Kotimaista puolta edustavat Gettomasa, Portion Boys, Kolmas Nainen, Erika Vikman, Maija Vilkkumaa, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Kotiteollisuus ja Reino Nordin.

”Tapahtuma-alue laajenee nytkin viimevuotiseen tapaan Kirkkokadulta Lakeudenpuistoon. Saimme tästä runsaasti kiitosta, samoin kuin puistoon sijoittuneesta vip-alueesta”, Vauhtiajojen promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Rajattu määrä edullisia Super Early Bird -lippuja tulee myyntiin keskiviikkona 8. marraskuuta, ja ne ovat myynnissä 1. joulukuuta saakka tai niin pitkään kuin niitä riittää.

Lisää luettavaa