Hiljattain Suomessa esiintynyt Steve Vai konsertoi syksyllä Tampereella orkesterin kanssa

Vai tulee taas.

27.05.2023

Steve Vai esiintyi Helsingin Kulttuuritalolla kolmisen viikkoa sitten. Rumban kuvagallerian keikalta löydät tästä.

Kitaristivirtuoosi saapuu jälleen Suomeen, mutta tällä kertaa hieman erilaisen konsertin merkeissä. Vai esiintyy Tampere-talon Isossa salissa perjantaina 15. syyskuuta yhdessä Tampere Filharmonian kanssa. Konsertissa kuullaan Vain suosituimpia hittejä sekä orkesterisävellyksiä, joita hän kävi levyttämässä Tampereella elokuussa 2022 yhdessä Tampere Filharmonian kanssa. Vai kertoo levytysviikosta tiedotteessa seuraavaa:

”Muistelen viime elokuun levytyssessiota, enkä voi sanoin kuvailla, kuinka innoissani olen voidessani pian jakaa tämän upean lavan Tampere Filharmonian ja Jukka Iisakkilan kanssa. Esiintyjälle ja säveltäjälle tämä on pala taivasta!”

Levytyssessiossa orkesteria johtanut kapellimestari Jukka Iisakkila johtaa myös tulevaa konserttia. Iisakkilan laaja repertoaari ulottuu sinfoniaorkestereista rockareenoille ja klubeille.

”Steven kanssa on aina jännittävää työskennellä, hänen upea ja värikäs musiikkinsa on täynnä intohimoa ja maailmankaikkeuden ihmeitä. Hän on ainutlaatuinen artisti, innovatiivinen säveltäjä ja kitaristina virtuoosi. Konsertti Tampere Filharmonian kanssa tulee olemaan aivan oma maailmansa, joka pitää ehdottomasti kokea”, itsekin kitaristina tunnettu Iisakkila kommentoi yhteistyötä tiedotteessa.

Konsertin lipunmyynti alkaa tiistaina 30.5. kello 9.00. Ennakkoliput aikuisille ja eläkeläisille 69 euroa, ja opiskelijoille, työttömille, varusmiehille ja alle 17-vuotiaille 50 euroa. Lippuja voi ostaa Tampere-talon lipunmyynnistä, Kulttuurimyymälä Aplodista ja Lippupisteestä.

Konsertin yhteydessä järjestetään maksuton ja ikärajaton tapahtuma G Livelabissa. Klubilla nähdään syväluotaava keskustelu ja Q&A-tilaisuus, jossa ovat mukana Steve Vai ja hänen pitkäaikainen ystävänsä ja yhteistyökumppaninsa Co de Kloet.

Lisää luettavaa