Hiphop-vaikuttaja DJ Kay Slay on kuollut 55-vuotiaana

Kay Slay menehtyi koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

21.04.2022

DJ Kay Slay, oikealta nimeltään Keith Grayson on kuollut viime viikon sunnuntaina 55-vuotiaana. Ikävän uutisen on vahvistanut muun muassa radiokanava Hot 97, jolla Grayson piti omaa show’taan.

”Hän oli hallitseva hahmo hiphop-kulttuurissa ja hänellä oli miljoonia faneja ympäri maailmaa. DJ Kay Slay tullaan muistamaan intohimostaan, ylivertaisuudestaan ja perinnöstään, joka tulee kantamaan yli sukupolvien”, kirjoitetaan kanavan Instagram-sivuilla julkaistussa, Graysonin perheen allekirjoittamassa tiedotteessa. Koko päivitys on luettavissa uutisen lopussa.

Grayson kamppaili viimeiset elinkuukautensa koronaviruksen aiheuttamien komplikaatioiden kanssa. Hän sai tartunnan joulukuussa ja joutui hyvin pian sen jälkeen sairaalahoitoon. HipHopDX-sivuston mukaan miehen raskaita tehohoitoja kevennettiin vain pari viikkoa ennen tämän kuolemaa.

Musiikkituottajanakin tunnettu Grayson julkaisi uransa aikana kuusi lukuisten vierailijoiden tähdittämää sooloalbumia, joista kaksi ensimmäistä nousi Billboardin r&b- ja hiphoplistan kärkikymmenikköön. Muun muassa 50 Centin, Nasin ja Kendrick Lamarin kanssa työskennelleen Graysonin viimeinen levy The Soul Controller ilmestyi joulukuussa 2021.

Lisää luettavaa