Hiphopin tunnetuin kasvissyöjä kääntyi takaisin sekasyöjäksi: ”Vegaanit ovat kuin kyttiä – pelottelevat ja uhkailevat ihmisiä”

Waka Flocka Flame on nykyään taas sekasyöjä.

Räppäri Waka Flocka Flame oli vielä muutama vuosi sitten eräs hiphopin tunnetuimpia kasvissyöjiä. Nyt hän on kääntynyt kuitenkin takaisin sekasyöjäksi.

Waka Flocka Flame kuitenkin kertoi Papermagin haastattelussa miettivänsä yhä tarkkaan, mitä suuhunsa laittaa. Suurin syy kääntymiseen takaisin sekasyöjäksi ei ollut Waka Flockan mukaan ravintoarvot vaan ihmisten ennakkoluulot ja vegaanien ahdasmielisyys.

”Kun sanoin ihmisille olevani vegaani kuulostin aivan siltä, kuin olisin muita parempi ihminen. Jotkut vegaanit haluavat käskyttää lihansyöjiä ja kieltää heiltä lihan kokonaan. Mikä oikeus ihmisillä on määräillä toisten ruokailutottumuksia? Kasveilla on aivan yhtä paljon elämä kuin eläimelläkin. Missä ero? Viimeinen pisara minulle oli se kun luin, etteivät vegaanit saisi syödä hunajaa”, Waka Flocka kertoo ja jatkaa:

”Ei kasvissyönti tee ihmisestä sen valistuneempaa. Vegaanit pelottelevat ja uhkailevat ihmisiä. Jotkut oikeasti pelkäävät vegaaneja ja käyttäytyvät vegaanien joukossa kuin he olisivat kyttiä ja piilottavat ruokansa pöydän alle: ’Ei helvetti, vegaanit tulivat, paras laittaa tämä lihaköntti piiloon!'”

Lisää luettavaa