Hittikaruselli 2/12: Robin, Tommi Läntinen, Jack White, Antero Lindgren, M.I.A…

12.03.2012

Päätoimittaja Teemu Fiilin laittaa uutuusbiisejä järjestykseen tällä kertaa avustaja Mervi Vuorelan kanssa.

Teksti: Teemu Fiilin ja Mervi Vuorela, kuva: Moses Namkung

Husky Rescue: Deep Forest Green
Husky Rescue uudistaa soundiaan radikaalisti elektronisempaan suuntaan. Samalla kuvioissa on muun muassa uusi laulaja Johanna Kalén ja uusi visuaalinen tyyli. Ep ilmestyy kevään aikana.

TF: Onhan tässä vähän sellainen mainostoimisto-viba. Mutta toisaalta nokkamies Marko Nyberg on niin vilpitön mies. Hyvin epäkyyninen ja naivistinen metsähippiäinen.
MV: Ikävä kyllä se ei kuulunut tuosta musiikista, en siinä vilpittömyyttä kuullut. Se oli sisäsiistiä ja vähän hengetöntä.

Jack White: Love Interruption
The White Stripesin hattumies on urallaan kohdassa ”soololevy”. Maistiaisen perusteella särökitarat ovat saaneet siirtyä aikuisemman bluesfolkin edestä. Blunderbuss ilmestyy 24. huhtikuuta.

MV: Biisi loppui ihan kesken. En saanut oikein mitään otetta. Se tuli ja meni eikä siinä tapahtunut mitään. Sinänsä kyllä hyvä, ettei sitä ole venytetty pidemmäksi, kun ei tuossa olisi ollut aineksiakaan enempään.
TF: Aloin odottaa, että tulisi puolen tahdin breikki ja isot särökitarat päälle. Mutta silloinhan se olisi ollut The White Stripesia. Menin aikoinaan katsomaan White Stripesia Tavastialle, enkä tiennyt, että ne soittavat livenäkin kahdestaan. Hämmennyin siitä, millaisen metelin ne saivat aikaan.

Juttu jatkuu seuraavalla sivulla:

Lisää luettavaa