Hoodfest siirtyy Kuopioon

Oulusta Kuopioon.

Miikka Varila

Räppiin keskittyvä Hoodfest-festivaali siirtyy Kuopioon. Aiempina vuosina tapahtuma on järjestetty Oulussa.

Hoodfest on järjestetty aiemmin vuosina 2016, 2017 ja 2018, mutta siirtyi tauolle järjestäjien muiden festivaalien ”tieltä”. Näitä festivaaleja ovat Mellakka Festival ja SHHF.

”Me täällä Westside Eventsillä olemme aina pitäneet Kuopiota mielettömän siistinä mestana, missä on kauniita maisemia, hienoja rakennuksia, ja tietysti runsaasti mahtavia tyyppejä, joita monia yhdistää palo hiphop-kulttuuria kohtaan! Näkisimme, että tälläiselle tapahtumalle on myös Kuopiossa tilausta”, tiedotteella kerrotaan.

Tapahtuma järjestetään 18.-19.6.2021 Kuopionlahden kentällä sekä sen viereisillä puistoalueilla. Westside Events järjesti syksyllä SHHF:n, mikä oli yksi kesän ainoista festareista. Siihen viitaten vallitsevasta pandemiatilanteesta festivaalin tiimoilta kerrotaan näin:

”-Rekisterissämme on 0 altistumista, 0 tartuntaa, ja niiden sijaan pelkkää kiitosta viranomaisilta ja kävijöiltä hyvistä järjestelyistä. Korona huomioidaan järjestelyissä. Me tiedämme, miten turvallinen tapahtuma järjestetään. Liput voi myös ostaa turvallisin mielin, sillä tapahtuma järjestetään, tai saat lipun hinnan takaisin!”

Tapahtuma julkistaa ensimmäiset esiintyjät ensi maanantaina 21.12.