Hörhöt Princen kuolinpesän kimpussa – Älyttömin korvausvaatimus jopa 750 miljardia dollaria!

Princen kuolema on innostanut monia ihmisiä hakemaan rahallisia korvauksia edesmenneen muusikon kuolinpesältä. Esimerkiksi The Daily Beast raportoi, että Heir Hunters International on saanut lukuisia soittoja, joissa ihmiset väittävät olevansa Princen jälkeläisiä.

StarTribunen mukaan tuomari Kevin Eide onkin ottanut kovat keinot käyttöön pyrkyreiden väitteiden torjumiseksi. Tuomari on nimittäin määrännyt Princen DNA:n tutkittavaksi, jotta perillisväitteet voitaisiin tarvittaessa tarkistaa. Lisäksi Eide totesi oikeudessa, että halukkailla on neljä kuukautta aikaa esittää vaatimuksensa.

Perillisyys ei ole ainoa keino, jolla Princen kuolinpesältä on yritetty nyhtää rahaa. Oikeudessa on jo evätty miljardin dollarin korvaukset mieheltä, joka väitti Princen antaneen hänen ymmärtää, että hän saisi kaikki oikeudet tämän musiikilliseen tuotantoon.

Älyttömin tapaus täytyy kuitenkin olla korvausvaatimus, jonka on jättänyt tohtori K.K. Ferraro. Omien sanojensa mukaan ”tällä hetkellä nimellä Maleika S. Mosley” elävä Ferraro vaatii järjettömiä yli 750 miljardin korvauksia yritettyään saada Princeltä kompensaatiota ”noin vuodesta 1985 asti”.

Vaikka Ferraron tapauksesta uutisoidaan monella sivustolla, jää hieman auki mistä hyvästä tohtori on korvauksia vaatimassa. Pitkässä kirjeessään hän kuvailee 40 vuotta jatkunutta ”sosiopoliittista panttivankikriisiään”, josta hän ilmeisesti syyttää Princeä.

Princen omaisuuden hallinta on väliaikaisesti määrätty Bremer Trust -rahastolle, kunnes oikeus päättää, kuinka artistin omaisuus jaetaan. Koska Prince ei jättänyt jälkeensä testamenttia, eikä hänellä tiedetä olevan lapsia, omaisuus todennäköisesti jaetaan hänen sisarustensa kesken.

Lisää luettavaa