”Huumekauppaa, paritusta, muiden mustien miesten murhia ja mustien naisten halveerausta” – tosi-tv-tähti sättii Jay-Z:tä ja kumppaneita rikastumisesta pahimpien mustia koskevien stereotyyppien avulla

Räppäri, Cosby Show -tähti ja oman tosi-tv-ohjelmansa keskushahmo Raven-Symoné Christina Pearman avasi sanaisen arkkunsa.

Jay-Z
Kuva: Island Def Jam.

Raven-Symoné Christina Pearman eli That So Raven -tosi-tv-ohjelman Raven eli räppäri eli Cosby Show’n hahmo Olivia Kendall on persoona, jolta löytyy mielipiteitä.

Nyt nainen on tykitellyt kovilla Jay-Z:tä ja oikeastaan lähes koko amerikkalaisen hip hop -maailman miestähtiä vastaan. Raven löysi Instasta kuvan, jossa Jay-Z poseeraa P Diddyn (Puff Daddyn? Loven?), DJ Khaledin, T.I:n ynnä muiden räppinimien kanssa, ja päätti kertoa, mitä mieltä miehistä on.

“Tässä ryhmä niin sanottuja ’menestyksekkäitä’ mustia miehiä (paitsi Khaled on erirotuinen), jotka rikastuivat ja tulivat kuuluisiksi hyväksikäyttämällä pahimpia mustia ihmisiä ympäröiviä stereotyyppejä, tuomalla koko planeetan korviin ja silmien eteen huumekauppaa, paritusta, muiden mustien miesten murhia ja mustien naisten halveerausta. Joo tiedän, huomioiden tekeminen on heittaamista. Kiitti ja näkemiin.”

Myöhemmin Raven poisti kyseisen Insta-päivityksensä, mutta ilmeisesti vain siksi, että sen puoleensa vetämät kommentit olivat aika kuumottavia. Hän silti kuulemma seisoo sanojensa takana.

SMH

A post shared by Raven-Symoné (@ravensymone) on

Kuten Consequence of Sound -verkkomedia raportoi, Raven on aiemmin muun muassa ilmoittanut maailmalle, ettei koskaan palkkaisi ketään, jolla on ”ghetto-nimi”, ja että hän ei itse halua itseään kutsuttavan afro-amerikkalaiseksi, ja että Jay-Z:n vaimon Beyoncén pitäisi palata ”laulamaan balladeja mekko päällä.”

Mielipiteikäs tyyppi tosiaan, siis.