Hyppysellinen Egotrippiä, Jellyfishiä ja 90-luvun ruotsalaista loungeindietä– Eino & koskettajat julkaisi ihastuttavan pop-kappaleen

Tämähän on vallan mainiota poppia.

Eino & koskettajat -yhtye on julkaissut uuden kappaleen ja siihen videon. Ihastuksissaan on yhtyeen kolmas single. Se ilmestyi perjantaina suoratoistopalveluihin, ja nyt on siis videon vuoro.

Musiikillisesti tamperelais-helsinkiläinen bändi kulkee jossakin Egotripin, Jellyfishin New Mistaken ja 1990-luvun ruotsalaisen loungeen nojaavan vaihtoehtopopin kuten Eggstonen välimaastossa. Varmasti raivostuttava naivia musiikkia toisille, ihanaa toisille!

Jussi Turusen ohjaama musiikkivideo kuvattiin varsin hyytävissä olosuhteissa pakkasessa Helsingin Käpylässä. Turunen kertoo:

”Eino näytteli vuonna 2009 Egotrippi-yhtyeen Asfaltin pinta -biisin videolla. Ajattelimme että olisi hauskaa viitata tähän klassikkoon Einon omalla videolla”, yhtye kommentoi.

Yhtyeen solisti Eino Matsi kertoo kappaleen kertovan siitä hetkestä, kun tapahtuu ”täydellinen ihastuminen”:

”Ensisuudelma, hölmöt jutut ja pakonomainen tarve nähdä toista. Siitä ihanasta tunteesta halusin tehdä biisin. Sanat on naiivit, mutta ihanan rehelliset, siinä hetkessä koetut ja henkilökohtaiset. Tässä kappaleessa on paljon tunnetta ja se vain kasvaa ja kasvaa loppua kohden. Tuleeko rakastuminen vai kuoleeko ihastus pois?”

Eino ja Koskettajat -musiikin julkaisee Pihkassa Tuotanto -levy-yhtiö. Yhtyeen Facebook-sivut löydät täältä.

YouTube video

Lisää luettavaa