Hyviä uutisia: Provinssin ensi vuoden päivämäärät lyöty lukkoon, tälle kesälle ostetut liput käyvät sellaisenaan 2021

Provinssin ensi vuoden suunnitelmat etenevät.

Provinssi on ilmoittanut, että ensi vuonna festivaalijuhlinta jatkuu totuttuun tapaan Seinäjoella.

Provinssi järjestetään ensi vuonna juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna torstaista lauantaihin 1.-3. heinäkuuta 2021. Tälle vuodelle ostetut Provinssi-liput käyvät ensi vuonna luonnollisesti sellaisenaan. Marttilan koulumajoituksen liput sekä Camp Konttikylän liput eivät ole voimassa vuoden 2021 festivaaleilla. Nämä liput tulee palauttaa 25. kesäkuuta mennessä.

Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen kertoo vuoden 2021 ohjelmistosta festivaalien kotisivuilla seuraavaa:

”Nykyinen tilanne on uusi niin meille ja artisteille kuin kaikille muillekin. Tähän aikaan keväästä – aivan kuten aikaisempina vuosinakin – olemme jo tehneet seuraavalle vuodelle lukuisia merkittäviä pääesiintyjätarjouksia. Tämä oli tilanteemme jo ennen koronaepidemian puhkeamista.

Festivaalin peruuntumisen myötä rakennamme ensi vuodelle uutta ohjelmakokonaisuutta, joka tulee olemaan yhdistelmä niitä tälle vuodelle bookattuja artisteja, joiden on mahdollista esiintyä Provinssissa vuonna 2021 sekä täysin uusia ensi vuodelle valmiiksi suunnitelmissa olleita nimiä.

Näkymät ovat tässä vaiheessa erittäin lupaavat enkä epäile yhtään, etteikö Provinssin 2021 ohjelmisto tulisi taistelemaan kaikkien aikojen kattauksen tittelistä. Julkaisemme esiintyjiä ensi vuodelle heti, kun se on mahdollista, mutta emme ikävä kyllä vielä osaa sanoa, tapahtuuko se jo kesällä vai vasta syksyllä niin kuin yleensä”.