”Ikävän ja sydänsurujen lisäksi ero tuo myös vapauden tehdä mitä haluaa, kuten olla usein juhlimassa” – Temper2:lta uusi single, vierailemassa Tuomas Kauhanen

Temper2 julkaisee debyyttialbuminsa ensi vuonna.

13.09.2019

Temper2 (oik. Markus Rauramo) julkaisi tänään uuden singlen Kännis. Kappale on erobiisi, jossa haetaan haikeuden sijaan erilaista lähestymistapaa eroon. Kappaleella vierailee Tuomas Kauhanen. Tuottamispuolella menossa mukana on puolestaan Familia.

Temper2 julkaisee debyyttialbuminsa Musta Sydän/Black Heart ensi keväänä. Tänään julkaistun singlen lisäksi albumilta tulevat löytymään myös aiemmin julkaistut Irrottaa ja Tippuu, Barcelona ja Nosta mut ilmaan.

”Tässä biisissä seikkaillaan rytmien ja tuotannon osalta urbaanin musiikin maisemissa. Twerk ja Trap- vaikutteet kuuluu tässä kulmikkaasti groovaavassa träkissä vahvasti” Temper2 kertoo,

”Eron jälkeinen aika on useimmiten aikamoista tunteiden sekametelisoppaa ja Kännis syntyi ajatuksesta kirjoittaa erobiisi siltä kulmalta että ikävän ja sydänsurujen lisäksi ero tuo myös vapauden tehdä mitä haluaa, kuten olla usein juhlimassa.” Tuomas Kauhanen avaa biisin tarinaa.

Temper2 esiintyy klubikeikoilla Suomessa syksyllä ja talvella. Talvella suunnitelmissa on myös kiertue 1-800-Krebakokoonpanossa DJ Mista S:n kanssa.

Uuden singlen voit kuunnella alta:

Lisää luettavaa